Broedplaats voor
talent

Vanaf dag 1 staat de ontwikkeling van jou, onze medewerker, centraal in jouw loopbaan. Dat doen we op vele manieren: je krijgt volop de gelegenheid om cursussen en opleidingen te volgen en te leren van alle collega’s. Ook zorgen we voor gave opdrachten bij onze opdrachtgevers, zodat je veel verschillende ervaringen op kan doen.                                                                                 

Jouw droombaan waarmaken, dat is waarin VertX wil faciliteren! Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Bij ons geen uitgestippelde routes, maar kaders en handvatten om je te helpen!
Bij ons mag je ontdekken wat je leuk vindt, wat je talenten zijn en waar je ambities liggen. We verwachten van jou dat je ambitie hebt om te groeien, te leren en te ontwikkelen. Het ondersteunen van die ambitie, daar zijn wij goed in!

Ook als je al een doorgewinterde professional bent, hebben wij je iets te bieden! Je kan je bij ons blijven ontwikkelen, omdat we je graag een rol geven in de ontwikkeling van onze minder ervaren professionals. Want hoe kan je nou beter leren dan door iemand anders iets te leren?           

                                                                                                                                                

20 oktober 2023

Business Process Management Consultant

Jij bent in je element als je processen van begin tot eind kunt opzetten en uitrollen door deze te identificeren, analyseren, implementeren en evalueren.

Bekijk vacature
27 oktober 2023

Project Management Officer

Je bent een organisatietalent, denkt in oplossingen en vindt het leuk om samen met een team te werken aan een project. 

Bekijk vacature
12 oktober 2023

Data Consultant

Jij bent een échte data translator en vindt het leuk om inzichten te creëren waarmee je organisaties beter kunt sturen. 

Bekijk vacature
29 oktober 2023

Senior Projectmanager

Ben jij de energieke verbinder die projectmanagement naar het volgende niveau transformeert, houd jij bij tegenwind het doel op koers en motiveer je met flair graag jezelf, collega’s en klanten? Lees snel meer.

Bekijk vacature
29 oktober 2023

Senior Business Process Consultant

Jij hebt grip op processen, wordt graag uitgedaagd door complexe vraagstukken en neemt je collega’s binnen alle niveaus van een organisatie mee in je verhaal!

Bekijk vacature
8 november 2023

Account manager

Jij bent een gedreven young professional met een passie voor het samenbrengen van talent en opdrachtgevers.

Bekijk vacature

Vertx'ers aan het woord

Lisanne als interim projectmanager bij de SVB

Drie punten waarom juist de VertX-mindset zo goed werkt bij het managen van grote projecten gericht op verandering.

Lees meer

Enthousiast geworden?

Janice maakt graag kennis met je!

Plan hier een kennismaking in

Teambuilding

We kunnen allemaal keihard werken, maar ook keihard genieten. Zie het in onze videorecaps van ons teamweekend op het prachtige Terschelling in 2022 en in het zonnige Milaan dit jaar!  

VertX in Milaan 2023
VertX op Terschelling 2022
VertX op Terschelling 2022

‘‘Ik omschrijf VertX als een partij dat ontwikkeling, gedrevenheid en gezelligheid stimuleert. Een leuke club waar ik inmiddels drie jaar onderdeel van ben!’’

Mitchell Tjong-a-Hung

‘‘Bij Vertx voel ik mij gezien, word ik ondersteund waar nodig en vrijgelaten waar het kan. Samen met mijn collega’s werken we aan het waarmaken van onze ambities. Dit doen we door vooral met en van elkaar te leren, want samen is alles leuker!’’

Jeanine Haringsma