Jong, nuchter
& gedreven

Waar VertX zich onderscheidt van andere consultancybureaus, zit hem in de veranderaanpak; met de juiste betrokkenheid in alle fases.

Samen realiseren we gefaseerd een verbetering. Met de realisatie van het traject zien we een groei in de veranderkracht en stomen we jouw organisatie klaar om het volledig over te nemen. Het projectresultaat is dan ook niet het einde, maar juist het vertrekpunt voor verdere groei en ontwikkeling.

Onze aanpak

Het is onze passie om jou bij te staan in tijden van verandering. Dit doen we door een bewezen veranderaanpak vanuit projectmanagement, het inrichten van klantprocessen waarbij we data die door deze processen heen gaan optimaal inzetten.

Verwonderen

Het kiezen van de juiste bestemming

Waar is de échte behoefte aan verandering? We staan stil bij de behoefte van jouw klanten.

Verkennen

Vanaf waar zetten we koers

Met aandacht voor people, process & technology scannen we het vertrekpunt voor change op een efficiënte manier.

Vaststellen

De routekaart naar de bestemming

We realiseren kaders waarbinnen we gaan groeien en continu kunnen verbeteren.

Verbeteren

Toekomstvast groeien

We realiseren verandering op een flexibele manier door regelmatig kleine stappen te nemen.

Verankeren

De doorstart die je maakt

We zetten niet alleen samen de verandering neer, we leren je verandering zelf uit te bouwen.

 bewezen veranderaanpak

Business Process Management

Business Process Management zorgt voor inzicht, overzicht én structuur binnen een organisatie en haar processen. Dit zien we vandaag de dag steeds vaker gepaard met digitalisering, automatisering en informatiemanagement. Succesvolle BPM- trajecten zorgen voor een verhoogde effectiviteit en bovenal kwaliteit. Oftewel, de juiste componenten voor een gestroomlijnde afdeling, proces en activiteit. 

Grip op processen

Processen worden beschreven aan de hand van de verschillende activiteiten en de hierbij behorende documenten, middelen, rollen, verantwoordelijkheden, KPI’s en meer. Met inzicht in het gehele bedrijfsproces van topniveau tot in detail worden afhankelijkheden, gaps en verbetermogelijkheden zichtbaar. Om hiertoe te komen maken we gebruik van geavanceerde BPM-tools die makkelijk zijn in dagelijks gebruik, vanuit de strategie tot op operationeel niveau. We zorgen voor efficiënte processen waarbij we LEAN te werk gaan, ontsluiten deze in de juiste software, waarbij we processtappen automatiseren en robotiseren waar het kan en de medewerker aan de knoppen zetten waar het moet of gewenst is.

Partnerschap Mavim 

Samen met onze partner Mavim creëren we meerwaarde en voorzien wij in de toenemende behoefte aan de inrichting van HR-processen. Ons nieuwe HR-processenlandschap is een toolkit die ruim 55 gedetailleerde processen van de employee lifecycle omvat. Met behulp van de blueprints en de bijbehorende documentatie kunnen wij HR-processen van HR-afdelingen eenvoudiger optimaliseren. En dat zorgt voor een hogere efficiëntie en betere kwaliteit, wat zowel HR-professionals als lijnmanagement ten goede komt.Meer weten over wat wij kunnen betekenen binnen jouw organisatie? Of eens sparren met een van onze BPM-experts? We horen graag van je!

Projectmanagement

Vanuit uiteenlopende programma’s en projecten binnen de overheid, financiële sector en energiesector brengen we structuur, verbinding, inzicht en kwaliteit. Hierdoor leveren we een significante bijdrage aan het behalen van de door de klant gewenste doelen.

Wij zijn de kritische sparringpartner die op zeer proactieve wijze de klant ondersteunt, maar ook leidt. De Projectconsultants van VertX zijn energiek, professioneel en breed inzetbaar bij klanten. Wij nemen het initiatief binnen de opdracht om de volledige programma- en projectoffice in te richten en aan te laten sluiten op het beoogde doel. Onze onderscheidende kracht, voortgebracht door jarenlange ervaring, is dat we met onze houding en analytisch vermogen het verschil maken vanaf dag 1.

Wat wordt gemeten, daar kan op worden gestuurd

Data Management & Reporting

Waar Reporting (beter bekend als Business Intelligence) zich richt op het analyseren van data met software, richt Data Management zich juist op het voorbereiden, opschonen en ontsluiten van data. We meten data met BI omdat het waardevol is, en we beheren data, omdat er mee gemeten wordt.

VertX weet op een efficiënte manier data te ontsluiten uit verschillende bronnen, op te schonen en schoon te houden door zorgvuldig stil te staan bij wie waarvoor verantwoordelijk is, om vervolgens de data te ontsluiten in begrijpelijke en flexibele dashboards. Ons vertrekpunt voor verbetering zijn jouw wensen en onze Data Maturity Scan.

Wil jij
toekomstvast groeien?

Ready for takeoff!