22 januari 2024

Als Project Management Officer ervaar je verschillende rollen en specialiseer je je in
één van onze aandachtsgebieden.

Wat ga je doen?

Als Project Management Officer bij VertX ben jij de katalysator binnen een project of programma bij één van onze toonaangevende klanten. Je voert opdrachten uit bij opdrachtgevers in verschillende, dynamische omgevingen, waardoor je in korte tijd veel kan leren en zien. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en initiëren van de goede samenwerking binnen het projectteam. De door jou op te zetten en door ontwikkelen van de projectorganisatie is hierbij van groot belang. Je maakt heldere en betrouwbare voortgangsrapportages, maakt kosten en kwaliteit inzichtelijk en signaleert knelpunten. Dit betekent dat je met regelmaat aan het najagen bent, niet tevreden bent met half werk en er alles aan doet om jouw project tot een succesvol einde te brengen. Je hebt veel contact met collega’s en bent goed in het regelen en organiseren van allerlei zaken omtrent de projectorganisatie. Je bent een echte spin in het web!

In de functie van PMO-er denk jij in oplossingen, zorg je voor een strakke planning en werk je samen met de projectmanager om goede resultaten te behalen. Je vindt het leuk om creatief te zijn en je maakt het verschil door je proactieve houding en je ondersteunend vermogen. Je kunt je voorstellen dat details niet voorbijgaan aan jou en dat jij je ergens graag in vastbijt.

Over VertX

VertX is een transparant, nuchter en vooral gedreven consultancy bureau. We omschrijven onszelf als dé specialist in het leiden en ondersteunen van projecten. Ons team bestaat uit organisatorische talenten en inhoudelijke specialisten die in staat zijn om onze klanten te voorzien van een verbeterde klantreis, compliant dienstverlening of efficiëntere processen. Onze klanten zitten door heel Nederland en variëren van de overheid, financiële dienstverlening en de energiesector. Je kunt hierbij denken aan organisaties zoals de Belastingdienst, Tennet en Univé.

Onze medewerkers ervaren VertX als een gezellige en informele organisatie waar de deur altijd open staat. We bouwen graag een band met je op en vinden het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt. Wij staan voor het bieden van kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij we écht kijken naar waar jij naar toe wilt. Als werkgever vinden wij het belangrijk om het SAMEN te doen, waarbij jij voorop staat!

Wat mag je van ons verwachten?

Grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Bij VertX helpen we elkaar om succesvol te zijn. We staan bekend om onze groeipaden, individuele begeleiding en binding met collega’s. Jij krijgt bij ons volop de mogelijkheden om jezelf te pionieren en je loopbaan vorm te geven, waaronder de mogelijkheid om verschillende cursussen en trainingen te volgen. Hier hoort bij:

Hier hoort bij:

 1. Een bruto maandsalaris tussen de €2.800.- en €4.500.- o.b.v. een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 2. Een mobiliteitsregeling waarbij je kunt kiezen uit een leaseauto of een NS Business Card. Deze kun je zowel privé als zakelijk gebruiken;
 3. Een vast contract na 7 maanden;
 4. Een telefoon van de zaak of een simkaart.

Daarnaast bieden we jou:

 1. Een keuzebudget, die je kunt uitgeven aan extra vakantiedagen, bedrijfsfitness en meer;
 2. Loyaliteitsbeloning, waarbij je elk jaar een extra vakantiedag opbouwt (5 jaar in dienst = 5 extra vakantiedagen!);
 3. Volop ontwikkelingsmogelijkheden en een bijbehorend opleidingsbudget;
 4. Een maandelijkse bonusregeling bij ingang van een contract onbepaalde tijd;
 5. Een pensioenregeling, zodat je ook op je oude dag kunt genieten;
 6. Een fulltime functie (36-40 uur), met de keuze voor hybride werken;
 7. Een persoonlijk inwerktraject op maat met een buddy;
 8. Een actieve personeelsvereniging die originele en gezellige uitjes organiseert, waaronder de jaarlijkse zomer BBQ;
 9. Tot slot gaan we ieder jaar een lang weekend op reis met het hele team!

Wat verwachten wij van jou?

Een goede Project Management Officer doet er alles aan om een project succesvol te maken. In jouw ‘cirkel van invloed’ verzorg je een gedetailleerde voortgangsrapportage, maak je de kosten & kwaliteit altijd inzichtelijk voor het projectteam en zorg je dat documentatie voor iedereen terug te vinden is.

Daarnaast heb jij:

 1. HBO- of WO-diploma, met minimaal 1 jaar relevante werk- of stage-ervaring;
 2. Ervaring met PRINCE2 of de ambitie om deze certificering op korte termijn te behalen;
 3. Ervaring met Agile/SCRUM of de ambitie om deze certificering op korte termijn te behalen;
 4. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Heb je nog vragen? Janice helpt je graag verder. Stuur een mail naar j.wildenburg@vertx.nl of bel/app naar 06-50742205.

Solliciteer nu!

Wil jij
toekomstvast groeien?

Maak een afspraak!